• Writer's pictureKempeleen Nuorisoseura

Väliaika-tapahtuma 25.5.2024

Kempeleen nuorisoseuralla tapahtuu toukokuussa!

Myynti- ja kirppistapahtuma Väliaika saa odotettua jatkoa aiemmilta vuosilta Kempeleen nuorisoseurantalolla. Tapahtuma järjestetään lauantaina 25.5.-24 kello 11 - 15.

Luvassa on kirppismyyntiä, tuote-esittelyitä, alpakoiden vierailu kello 12 - 14 ja musiikkia. Lisäksi paikalliset yhdistykset esittäytyvät. Kahvio ja makkaramyynti palvelevat.

Tule ostoksille, myymään ja/tai esittelemään tuotteita, kertomaan yhdistyksestäsi tai muuten vain seuraamaan ohjelmaa ja nauttimaan kahvion tuotteista. Myyjien pöytävaraukset ja tiedustelut osoitteesta kempeleennuorisoseura@gmail.com. Pöydän hinta on 7,00 euroa.

Katso lisää Väliajasta oheisesta ilmoituksestamme. Ja kysy tarjous tiloistamme juhlia, kokouksia, tapahtumia ja tilaisuuksia varten.