top of page
  • Writer's pictureKempeleen Nuorisoseura

Nuorisoseurantalon näyttämöllä tapahtuu!

Nuu-teatterin Pikku Pietarin piha sai ensi-iltansa 7.11. Kempeleen nuorisoseurantalolla täyden katsomon edessä. Ilta oli erinomaisen onnistunut, kiitos runsaslukuiselle yleisöllemme, joka täytti salimme!


Seuraavissa esityksissä 14.11. ja 15.11. on yhä tilaa. Esitykset jatkuvat Kempeleessä 17.1.-21 asti. Katso tarkemmat esitysajat osoitteesta www.nuuteatteri.net ja varaa lippusi osoitteesta nuuteatteri@gmail.com tai puhelimitse numerosta 046 618 9198. Lue lisää turvallisesta teatterikäynnistä yllämainitulta nettisivulta. Tervetuloa!


VETTERANTSKA

Hyvä juhlaväki, seuraa ohjelmanumero. Meillä on nyt ilo ja kunnia seurata uimahyppynäytöstä. Siirtykää kaikki Sammakkolammen ääreen! Pikku Pietarin pihan koko väki kokoontuu kihlajaisten ohjelmalliseen osuuteen Sammakkolammen ääreen. Sen saman, missä on niitä vaarallisia hetteikköjä.

Etualalla Vennu (Arttu Nivala), takana vasemmalta Johtaja Palkeinen (Marko Pohjanrinne) Harakan rouva (Sonja Lithovius), Harakka (Paavo Kotkavaara), Aksel (Jasmiina Ronkainen), Pietari (Maria Kamula), Klory (Tiia-Maria Kuokkanen), Vetterantska (Minja Lappalainen), Henry (Mikko Koskenkorva), Jormalainen (Anssi Pesonen), Karoliina (Satu Heiskari) ja Riimanni (Joonas Väärni).

Kuva: Ester van Dam #estervandamphotography

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page